Verzenden & retourneren

We vertrouwen op ervaren koeriers om de levering van het product veilig en in korte tijd te garanderen.

Kosten van de verzending

Wij versturen de pakketten via: DHL.

Alle bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur bij ons binnen zijn, worden dezelfde dag nog bij ons opgehaald.

Verzending in Nederland is GRATIS.

Ook is het mogelijk om je bestelling in de avond te laten bezorgen tussen 18.00 en 22.00 uur. Let op avond levering is alleen in Nederland.

Voor onze klanten in België verzenden wij ook met DHL en rekenen het volgende tarief: € 4,95 voor pakketpost.

Vanaf € 25,- betaal je geen verzendkosten binnen België.

LET OP! in verband met de steeds groter wordende drukte kunnen leveringen met DHL vaak langer duren dat de aangegeven tijd.

Ruilen Of Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Ook heeft u na annulering nogmaals 14 dagen tijd om uw product retour te sturen. Vervolgens krijgt u dan binnen 14 dagen het volledige orderbedrag gecrediteerd exclusief de eventueel gemaakte verzendkosten. Ook de kosten voor het retourneren naar Cleanbee zijn voor uw rekening. Deze kosten verschillen per pakket en vervoerder waarvoor u kiest (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Als u een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij u om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook mailen naar eco@cleanbee.nl

Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Vervolgens voegt u een brief toe aan het pakket waarin u aan geeft wat u wenst dat er met uw retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bekijk altijd onze algemene voorwaarden voor u een aankoop doet. 

Verzenden & retourneren