Waarom CleanBee?

Was goed, leef beter

Dat zegt in 4 woorden waar wij voor staan.

We begrijpen dat dagelijks wassen, of het nu gaat om handdoeken, ondergoed of nette kleding, een noodzakelijk onderdeel is van het huishouden. Ongeacht of je alleen woont of deel uitmaakt van een groot gezin, het gemiddelde huishouden wast wekelijks 5 tot 6 keer.

Het gebruik van wasmiddel is onvermijdelijk, maar de traditionele producten hebben aanzienlijke nadelen. Het sjouwen met zware dozen waspoeder en plastic flessen is belastend voor mens en milieu. In Nederland alleen al wordt jaarlijks meer dan 500 miljoen kilo plastic verbruikt, dat vaak maar één keer gebruikt wordt. Dit heeft een ernstige impact op ons milieu.

Helaas zijn milieuvriendelijke producten vaak duur en niet voor iedereen toegankelijk. Bij CleanBee maken we het verschil. Onze wasmiddelstrips zijn biologisch afbreekbaar, vegan, vrij van fosfaten en parabenen en bevatten geen microplastics. De verpakking is gemaakt van recyclebaar karton. Doordat ze lichter zijn dan traditionele wasmiddelen, dragen ze ook bij aan minder CO2-uitstoot tijdens transport. Bovendien hebben de strips een enorme waskracht en zijn ze verkrijgbaar vanaf slechts €0,14 per wasbeurt.

We begrijpen dat wassen met wasmiddelstrips misschien even wennen is, maar we weten zeker dat je straks niet meer anders wil. Het gebruik van onze wasmiddelstrips draagt bij aan een betere levenskwaliteit en een schonere toekomst voor ons allemaal.
En zo makkelijk in gebruik, een kind kan de was doen!

Was goed, leef beter, met de wasmiddelstrips van CleanBee.

Doe jij mee?